Prullenbakken

Wesco Prullenbakken kopen

Een prullenbak is een onmisbaar accessoire voor iedere keukenomgeving. Het zorgt er niet alleen voor dat u de werkomgeving kraaknet houdt, maar het is bovendien ook bevorderlijk voor de omgeving. Natuurlijk moet zo’n prullenbak dan wel aan heel wat strikte vereisten voldoen. Zo mogen bacteriën er bijvoorbeeld geen grootse feestjes kunnen organiseren en beperken we het contact met de handen maar beter tot het minimale. Die bekommernissen brachten ons uiteindelijk tot de prullenbakken van het Duitse designmerk Wesco. Wij bieden dan ook vrijwel het complete assortiment van dit designlabel aan en kiezen voor klassieke en stijlvolle ontwerpen die elkaar voortdurend afwisselen. Wedden dat ook u een favoriet model vinden zal?

Wij kunnen zelf ook geen wesco prullenbakken meer leveren, alles wat nog leverbaar is vind je via deze link (bol)

Artikelen 49 tot 52 van 52 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Artikelen 49 tot 52 van 52 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

De voordelen van de Wesco prullenbak

Voor de Wesco prullenbak werd steeds gekozen voor hoogwaardige materialen. De romp bestaat bijvoorbeeld uit plaatstaal die voorzien werd met een poedercoating, terwijl de klep dan weer kiest voor roestvrij staal en de bodemring kiest voor een vloerbeschermende kunststof ring. Bijna iedere Wesco prullenbak kiest voor een contactloos design. In het geval van de Kickboy Wesco prullenbak doet men dat bijvoorbeeld aan de hand van een pedaalmechanisme. Eigenlijk vormen enkel de pushboys een uitzondering op die regel, alhoewel zij dan weer met andere voordelen gezegend zijn. Zo is de Pushboy bijvoorbeeld ook verkrijgbaar als Wesco duo prullenbak. De Pushboy Wesco dubbele prullenbak bevat dan ook twee compartimenten opdat een eenvoudige afvalscheiding mogelijk is. Toch is iedere Wesco prullenbak gezegend met een handig formaat opdat de klassieke vuilniszakken gewoon dienst kunnen doen, ongeacht of u nu kiest voor een klassieke of een duo prullenbak.

Keuzehulp bij het bestellen van een prullenbak

Een prullenbak kopen doet u natuurlijk niet zomaar. Vooraleer u overgaat tot een prullenbak bestellen, is het belangrijk om de gewenste vereisten in kaart te brengen. In de eerste plaats is dat het geval voor de grootte van de vuilnisbak. De kleinste exemplaren, de zogenaamde Kickmaster Junior, hebben een inhoud van vijftien liter. Dat is voldoende voor het deponeren van een beperkte hoeveelheid afval. In grotere gezinnen wordt toch beter gegaan voor de ruimere varianten. De Big Baseboy (30 liter) en de Kickmaster (33 liter) zijn hier uitstekende alternatieven. Voor een grotere afvalbehoefte zijn er ten slotte dan weer de Kickboy (40 liter) en de Pushboy (50 liter). Uiteraard speelt ook de vormgeving en de beschikbare ruimte een minstens even grote rol. Tot slot kan u ook gewoon uw persoonlijke voorkeuren in kaart brengen. Het zomers geel, het romantische rood of het neutrale zwart: het rijke assortiment aan vuilnisbakken zorgt ervoor dat er altijd wel een stijlvol designexemplaar te vinden is.