Pizzaovens

Pizzaoven kopen

Dankzij een mini pizza oven kan u nu de kwaliteit van uw favoriete pizzeria eindelijk evenaren, en dit van thuis uit! In slechts enkele minuten maakt u een Quattro Stagioni of Quattro Formaggi heerlijk krokant en waant u zich even in Italië. Dat allemaal dankzij een enkele mobiele pizza oven. Dit zowel voor diepvriespizza’s als voor uw eigen creatief gedecoreerde pizza’s. Ideaal om te experimenteren en zo de allerlekkerste pizza klaar te maken!

Artikelen 1 tot 12 van 15 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Artikelen 1 tot 12 van 15 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Welke pizza ovens bieden wij aan?

Bij ons vindt u enkel de allerbeste pizza ovens die op de markt te vinden zijn. Zowel de G3 Ferrari en Optima vindt u dan ook in ons assortiment. Dit aan de voordeligste prijzen én met mooie garantievoorwaarden. De Ferrari pizza oven vindt u in zowel een zwart als een rood model en de Optima pizza oven in rood en grijs. Al deze modellen beschikken over een timerfunctie en verschillende temperatuurstanden. Hierdoor zijn de pizzaovens ook uitstekend geschikt voor onder andere lasagne en brood. Multifunctioneel, noemen we dat dan.

Als extraatjes kan u bij ons ook nog terecht voor een handige pizzasnijder, waarmee u uw pizza eenvoudigweg in het door u aantal gewenste stukken kan verdelen. In ons assortiment vindt u ook een XL pizzaplank en RVS pizzaschepjes terug, uitstekend geschikt om de pizza’s mee op te dienen. De XL pizzaplank is bovendien uitstekend geschikt om ander voedsel mee op te dienen of te bereiden. Wanneer u zelf uw pizza’s wenst te bereiden, dan wilt u ongetwijfeld die Mozzarella of Parmezaanse kaas fijn raspen: hiervoor voorzien wij eveneens een uitgebreid aanbod van raspen. Een totaalassortiment nemen wij zo wel heel letterlijk.

De voordelen van een pizza oven

Maar wat maakt een pizzaoven nu precies zo bijzonder? Er zijn enkele redenen waarom een mini pizza oven te verkiezen valt boven de gekende en courante elektrische ovens. Zo is er dankzij de hogere temperaturen die de pizzaovens bereiken een duidelijk verschil merkbaar op vlak van de kwaliteit en de smaak van uw favoriet Italiaanse gerecht. De korst wordt heerlijk krokant en ook zal de kaas tiptop worden gesmolten. Dankzij het gebruik van een stenen bodem kan de elektrische pizza oven quasi naast die de wonderlijke steenoven worden geplaatst. Ook wordt bij een pizzaoven de baktijd aanzienlijk gereduceerd waardoor u snel pizza’s kan maken voor het hele gezin! Een kwalitatieve pizza oven kopen en genieten van de allerbeste pizza’s? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!