Broodtrommels

Wesco Broodtrommels

Reeds van oudsher worden broodtrommels gebruikt in het huishouden. Dit in allerlei vormen en materialen. Aanvankelijk deed men dat nog vooral ter bescherming tegen akelige mieren en andere soorten ongedierte. Uiteraard ook gewoon om brood extra lang te kunnen bewaren. Dit is tot op heden nog steeds de belangrijkste functie van de broodtrommel. Alhoewel ook andere voedingsmiddelen bewaren ook steeds tot de mogelijkheden behoort. Denk hierbij onder andere aan koeken maar ook aan beschuit, snoepen, cake en andere soorten lekkernijen. Dankzij een broodtrommel blijven uw levensmiddelen voortaan nog langer vers! Ook dat scheelt toch al snel een slok op een borrel.

There are no products matching the selection

This is a custom CMS block displayed if category is empty.
You can replace it with any custom content.

De Wesco Grandy broodtrommel

De Wesco Grandy broodtrommel is een heuse broodtrommel die door zijn klassiek design het verleden opnieuw tot leven brengt. Deze modellen zijn vindbaar in verschillende grootte, waarvan het grootste model 23 cm x 17 cm x 42 cm bedraagt. Deze broodtrommels zijn verkrijgbaar in alle kleuren van de regenboog (en meer). U vindt de Wesco broodtrommel in zwart, wit, rood, grijs, paars en geel maar ook een limoenkleurige, amandelkleurige en zilverkleurige behoort tot de mogelijkheden. Iedereen vindt dus wel z’n favoriete kleur terug. Uiteraard zorgt u er zo ook gewoon voor dat de brooddozen optimaal aansluiten bij het design van uw keuken. Extra fijn, toch?

Waarom een Wesco broodtrommel kopen?

Wesco heeft al meer dan honderdvijftig jaar ervaring met het produceren van allerlei metalen fabricages. Hierdoor bieden zij iedere keer opnieuw de beste kwaliteit brooddozen aan. Verschillende broodtrommels in deze webshop werden gebaseerd op de originele tekeningen van een typisch jaren 40-model die Wesco destijds op de markt bracht, echt retro dus! Bovendien laat het ons eveneens terugdenken aan de rijke ervaring die achter het bedrijf schuilgaat.

De hoge kwaliteit van deze broodtrommels wordt gewaarborgd dankzij het gebruik van plaatstaal met poedercoating. Tevens worden ze stuk voor stuk voorzien van enkele ventilatiegaatjes aan de achterzijde en een metalen greep om de broodtrommel te openen en te sluiten. Opgelet: zelfs wanneer uw vaatwasser groot genoeg zou zijn voor dit grootste model, is het toch af te raden om de broodtrommel op deze manier te reinigen. Gewoon met een doekje gaat toch nog steeds het snelst en levert het beste resultaat op.