Marcato Koekjesmaker

De Marcato koekjesmaker is lang niet zomaar een koekjesmachine. De ontwerpers kozen dan ook voor een opvallend design dat bovendien ook handig is in gebruik. Het werd gemaakt op basis van geanodiseerd aluminium dat geschikt is voor de voedingsindustrie en komt in zeven verschillende kleuren, waarvan de metaalkleurige variant de meest populaire is. Het geheel werd afgewerkt met staal en ABS-onderdelen om het eveneens extra stevig te maken. Het systeem is geschikt voor het maken van klassieke koekjes, zo kan u met dit systeem bijvoorbeeld zandkoekjes maken.  • Inclusief 20 verschillende koekjesschijven

  • Gebruiksaanwijzing met recepten

Binnenkort leverbaar

€ 52,50
Mooiekeukenspullen:

GRATIS bezorgd vanaf € 50,-.

Vragen? Bel: .

Vóór 17:00 uur besteld, de volgende dag in huis.

14 dagen op zicht.

Direct uit voorraad leverbaar.

Product vandaag nodig? Afhalen mogelijk!

Minimaal 1 jaar garantie

Achteraf betalen? Geen probleem!
Productbeschrijving
Details

Wat kan deze koekjesmachine?

De Marcato koekjesmaker is geschikt voor het maken van allerhande soorten koekjes. Zo zijn maar liefst twintig verschillende vormen mogelijk, gaande van bloemetjes tot hartjes en sterren. Iedere vorm is eenvoudig te verwisselen. Het is eveneens voorzien van twee verschillende standen waardoor u kan kiezen tussen kleinere exemplaren en grotere varianten die graag als ontbijt dienst doen. In de kleine stand kunnen gelijktijdig tot 40 koekjes worden gemaakt, terwijl dat voor de grote stand beperkt is tot maximaal 25 koekjes. Welke koekjes u kan maken, is afhankelijk van het gekozen koekjesdeeg. Zo kan u niet alleen zanddeeg koekjes maken maar kan u evenzeer kiezen voor bijvoorbeeld een boterdeeg, een korstdeeg of filodeeg. Met één enkele koekjesmaker krijgt u met andere woorden een veelvoud van mogelijkheden.

De voordelen van de Marcato koekjesmaker

De multifunctionele inzetbaarheid van deze koekjesmachine haalden we reeds eerder aan. Toch vallen er ook nog heel wat andere voordelen te noteren. De ergonomische vorm van dit apparaat is er bijvoorbeeld om ook intensievere koekjesfanaten te beschermen tijdens het harde bakken. Dat gezondheid voor dit apparaat heel belangrijk is, merkt u bovendien ook aan de eenvoudige reinigingsmethode. Niet alleen is dat veel netter maar bovendien voorkomt u zo ook de aanwezigheid van talloze bacteriën in de machine. Het wassen van de machine na gebruik wordt door de fabrikant aangeraden. Eventueel is een detergenttoevoeging aangewezen om hardnekkige residu op te lossen. Uiteraard mag die machine overigens niet plaatsnemen in de vaatwas. Tot slot is het systeem gewoon heel eenvoudig. Met een enkele grip en enkele knopjes kan u de koekjesmaker bedienen.

Tips voor het gebruik van de Marcato koekjesmachine

Tot slot geven we ook nog enkele tips mee voor het gebruik van deze koekjesmaker. Zo is het aangewezen om alle componenten in warm zeepwater te wassen voor het eerste gebruikt. Goed afdrogen is uiteraard eveneens een aanrader. Het steeds zorgvuldig drogen van de verschillende componenten zou trouwens de levensduur van de koekjesmachine ten goede komen, weet de producent ons te vertellen. Ook het gebruik van kwalitatief bloem is daarom belangrijk. Afronden doen we dan weer met een culinaire tip. Waarom zou u jezelf immers beperken tot gewone zandkoekjes maken als u ook zelf chocoladestukjes, gekonfijd fruit of jam kan toevoegen?

https://youtu.be/Vpc5pF1dfmY

Extra informatie
Extra informatie
Garantie in jaren Nee
Reviews
Schrijf uw eigen review
U werkt aan review: Marcato Koekjesmaker
Eigen tags
Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.