Coravin Model 2

De Coravin Model 2 is een uniek wijn-tapsysteem wat recent zijn intrede heeft gemaakt op de Nederlandse markt. Verschillende top-restaurants maken gebruik van de Coravin. Het unieke aan dit systeem is dat u al uw topwijnen vanaf nu per glas kan schenken zonder dat de wijn daadwerkelijk ontkurkt hoeft te worden (en dus opgedronken worden).


De set bevat:


 • Coravin Model 2 systeem

 • Coravin standaard naald

 • 2 Coravin argon capsules

 • Sleeve voor wijnfles

 • Schoonmaakset voor naald.
 • Op voorraad

  Normale prijs: € 299,95

  Special Price € 225,00

  Alle prijzen zijn inclusief BTW
  Mooiekeukenspullen:

  GRATIS bezorgd vanaf € 50,-.

  Vragen? Bel: 0346 700 222.

  Vóór 17:00 uur besteld, de volgende dag in huis.

  14 dagen op zicht.

  Direct uit voorraad leverbaar.

  Product vandaag nodig? Afhalen mogelijk!

  Minimaal 1 jaar garantie

  Achteraf betalen? Geen probleem!
  Productbeschrijving
  Details

  Coravin Model 2 wijnsysteem

  Bekend van onder andere *** toprestaurant de Liberije!

  Een baanbrekende innovatie: een manier om een fles wijn te openen zonder de kurk eruit te halen! Een echte 'must have' voor iedere wijnliefhebber. Het was niet eerder mogelijk: wijn schenken per glas zonder de fles te openen. De Coravin maakt dit als allereerste mogelijk. Zelfs de capsule over de kurk van de fles hoeft niet verwijderd te worden.

  Door middel van een stainless steel teflon coated naald wordt uw wijnglas gevuld. De ruimte die hierdoor in de fles ontstaat wordt opgevuld met argongas om oxidatie te voorkomen. De natuurlijke ontwikkeling van de wijn in de ongeopende fles wordt niet beïnvloed aangezien de kurk zich sluit nadat de naald is verwijderd.

  Drink nu elke fles per glas, die éne topbordeaux die al jaren ligt. Test verschillende wijnen uit de zelfde regio naast elkaar of geniet met familie en of vrienden van verschillende wijnen zonder de flessen allemaal te openen. Na jaren van testen is het nu echt mogelijk om elke wijn per glas te drinken zonder kwaliteitsverlies en de fles te openen. Het spreekt voor zich dat de 'Coravin' alleen op flessen met een natuurlijke kurk te gebruiken is. Dankzij de Coravin wordt de kwaliteit van de wijn dus behouden en kunnen ook bijzondere wijnen - die meestal lang in de wijnkelder blijven liggen - gewoon per glas geschonken worden. De fles blijft ongeopend en onaangetast, maar kan wel gedronken worden.

  Deze kit bevat alles wat nodig is om het systeem van Coravin te kunnen gebruiken. Het enige wat u nog op termijn weer nodig kunt hebben zijn nieuwe Argon capsules. Die zijn bij ons na te bestellen. De naald die meegeleverd is, is geschikt voor de bijna alle kurken. Nadat u een glas geschonken heeft, wordt de naald weer uit de kurk getrokken. Dezelfde naald is - na een schoonmaak beurt - weer direct te gebruiken voor een andere fles. U heeft dus maar een naald nodig. De met argon gas gevulde capsules zijn de krachtbron voor het Coravin systeem. De hoeveelheid glazen die uitgeschonken kunnen worden per capsule varieert. Gemiddeld bevat de capsule voldoende voor 15 glazen van 15cl. De kit bevat al 2 argon capsules dus is volledig gebruiks-klaar.

  Extra informatie
  Extra informatie
  Garantie in jaren Nee
  Reviews
  Schrijf uw eigen review
  U werkt aan review: Coravin Model 2
  Eigen tags
  Eigen tags

  Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.